1976-ban születtem Esztergomban - és most kezdhetném azzal, hogy fényképezőgéppel a kezemben - de ez egyáltalán nem így van. 2009-ben gondoltam egy merészet, és eltökélten esküvő fotózással akartam foglalkozni. Az első esküvőt, amit lefotóztam Danának és Janinak köszönhetem, akik megtanítottak arra, hogy a fotóimmal csakis valódi érzelmeket szeretnék közölni . Rögtön tudtam, hogy ez az én utam, hiszen magával ragadott a változatossága, és az az öröm, amiket a képekkel okozok. Fontosnak találom, hogy ugyanakkora hangsúlyt fektessek a kreatív képek elkészítésére, mint az esküvő napján felvillanó pillanatok megörökítésére. Olyan képeket is szeretnék átadni Nektek, amire utólag rácsodálkoztok.  Ezek a fotók alkotják meg teljes egészében azt a csokrot, ami a Ti esküvőtök pillanatai, a Ti napotok eseményeinek kerek egésze, nem hasonlítanak senki máséhoz, és sosem hervad el.

 

Amennyiben megtetszettek az általam készített képek, keressetek bátran, és kérjetek ajánlatot tőlem.

Szolgáltatások

 

- Az esküvő fotós szolgáltatás minimum 8, maximum 14 órás rendelkezésre állási időt foglal magában. Az itt elkészült nyers képanyag leválogatásra kerül, és csak az utómunkázott, illetve retusált képek kerülnek átadásra logózott pendrive-on. Az egész napos szolgáltatás igénybe vételénél alapból készítek egy kb 100 képből álló zenés slideshow-t full hd felbontásban, valamint jelszavas webgalériát.

 

Az ország bármely pontján vállalok fotózást.

 

- Az e-session fotós szolgáltatás egy kreatív jegyes fotózás, amely az esküvőtök előtti időpontban készül. Célja, hogy jó fotók készüljenek Rólatok a Ti stílusotoknak megfelelően. Itt ismerjük meg egymást, illetve a fotózás menetét.

Esti órákban, szép fényeknél, kb 2-3 órás fotózás akár több helyszínen, kötöttségektől mentesen.

Az elkészült képekből vetítést is csinálhattok az esküvőtökön.

 

- A külön napi kreatív fotózás szolgáltatás az esküvőtöktől eltérő napon zajlik. Több érv is szól emellett, hiszen egy igazán szép kreatív képanyag csak így készülhet el.

Feszültségtől mentesen, gyönyörű késő délutáni fényeknél kezdünk, ráérünk bejárni több helyszínt, a fotózás belelóghat nyugodtan az éjszakába, ahol a naplementés és esti fényes kompozíciók készülnek.

A fotózás szintén 2-3 óra, mint az e-session esetében.

Akkor is vállalok külön napi kreatív fotózást, ha nem én fotózom az esküvőtöket.

ANDRÁSKÓ BALÁZS © 2019